Oldal kiválasztása
Zamárdi Taxi

Zamárdi Taxi

Rólunk

Immáron 35 éve vagyunk a taxis társadalom része, a Balaton partján Balatonszárszó, Balatonföldvár, Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Zamárdi, Siófok, Balatonszéplak, Balatonendréd, Bálványos az elsődleges szolgáltatási területünk, de vállalunk az ország bármely más területeire is fuvarokat. Legyen Szó akár Kaposvár vagy Budapest irányába, de hívhatja a Zamárdi taxit akár egy reptéri fuvarra is, akár érkezés vagy indulás a célpont a Liszt Ferenc reptéren.

Ne feledje, hogy nálunk a biztonságos fizetés megoldott, egy érintéssel kifizetheti a taxi viteldíját, mert bankkártáyát elfogadunk!

Bankkártya elfogadás

Bármilyen előrendelést is leadhat, akár egy hétre előre. Az előrendelésnél az is megoldható, hogy akár a vonatról hívja telefonszámunkat ( 06 30 715 0000 ) jelzi mikor érkezik a pályaudvarra és mi várjuk Önt és elszállítjuk a megadott címre.

Olyan eset is előfordulhat, hogy Ön akár a vonatról hív, és mvárjuk a vasútállomáson a vonat érkezésekor, és elfuvarozzuk az Ön által megjelölt címre!

Vannak kiegészítő szolgáltatásaink mint pl. a kerékpárszállítás. Amikor kerékpárral közlekedik, történik valami nem várt esemény, aminek következtében nem folytathatja útját, az Ön segítségére sietünk, és a kerékpárokkal együtt elvisszük az Ön úti céljához!

Lehetőség van mozgássérültek szállítására is! A könnyebb kerekesszéket berakjuk az autóba és minden esetben segítünk a ki-és beszállásban.

Autóink tökéletesen karban vannak tartva, és meghatározott időnként azokat teljesen fertőtlenítjük. A Balaton déli partján mi rendelkezünk a legfiatalabb autóparkkal. Autóinkkal lehetsséges akár 6 utas szállítása is

Fesztiválok idején partnereinknek köszönhetően a nagy leterheltség esetén is vállalunk fuvarokat akár a fesztiválra vagy a fesztiválról jön-megy.

Könnyen megjegyezhető telefonszámunkat hívhatja, és lebeszélheti a fuvart:

Zamárdi Taxi: 06 30 715 0000

Fix tarifáknak köszönhetően, már az indulás, vagy a rendelés pillanatában tudhatja az útiköltséget, legyen szó helyi szántódi fuvarokról, vagy akár a környező településekre Balatonföldvár, Kőröshegy, Zamárdi, Balatonszéplak, Siófok vagy Balatonszéplak irányába kíván utazni a taxival.

Nézze meg általános kínálatunkat!

Szeretne kapcsolatba lépni velünk hívja a telefonszámunkat, vagy tekintse meg kapcsolat oldalunkat!

Több éve szerződésben állunk a fesztiválszervezőkkel, így biztosítani tudjuk, hogy az utazók biztonságosan megérkezzenek az úti céljukhoz, és azt is, hogy mindez átverések nélkül történjen meg!

Taxi Zamárdi
Balatonsound fesztivál Zamárdi
B My Lake fesztivál Taxi
Strand Fesztivál Zamárdi Taxi
Bankkártya fizetés Zamárdi Taxi
Taxi Zamárdi WIFI
Call Now Button